Sivut

torstai 11. syyskuuta 2014

Tassullinen perheenlisäys


Sinne meni sitten se kesä ilman puurtarhapostauksia. Eipä sillä, ihan hirveästi en pihalla tehnytkään. Katselin kukkia, ihastelin että sieltä ne perennat taas puskevat. Salaattipenkki oli menestys, saatiin paljon lehtikaalia, rucolaa ja jotain perussalaattia jonka tarkempi nimike unohtui jo. Kasvimaalle ei kasvanut mitään, herneet yrittivät mutta tulivat syödyiksi.

Sen verran on kuitenkin on tapahtunut, että tuossa pari viikkoa sitten perheeseemme saapui toinen koira. Pölyn sisko Noomi nimittäin muutti meille sijoitukseen. Tyypit ovat siis samasta pentueesta, mutta Noomilla on eri isä kuin Pölyllä sillä pentueessa käytettiin tosiaan kaksoisastutusta ja Pölyllä on eri isä kuin kaikilla muilla neljällä pennulla.

Noomi on hurmaava tyyppi ja tuntuu sopeutuneen hyvin laumaan. Sisarukset peuhaavat pihalla ja juoksevat hurjaa vauhtia. Sisällä sama meno jatkuu, vinkulelulla vingutellaan kilpaa ja pahvilaatikot saavat kyytiä. Irto- tai vessapaperia ei parane jättää näkösälle, sillä se on silputtuna kotiin tullessa. Myöskään pehmolelujen silmät eivät ole turvassa. Muuten ei kyllä ole saatu aikaan mitään tuhoja, kirjat ovat pysyneet hyllyissään, kitara on koskematon ja huonekalut ehjinä. Mikäs tässä siis.

Tällä hetkell harjoittelemme lähinnä toisten koirien kohtaamista. Innostuessaan tyypit aktivoivat toisiaan ja käsissä on helposti kaksi haukkuvaa terrieriä jos ei ollut ajoissa hereillä. Pikkuhiljaa ja yhdessä ja erikseen harjoitellen tästäkin varmasti päästään eteenpäin.

Mutta kyllä se vaan niin on, että toinen bedlington tuntuu olevan bedlngtonille parasta seuraa. Ainakin kun noiden menoa katselee.

4 kommenttia:

  1. Oi, hurmaava Pöly sai ihanan siskon Noomista. Voi että, mahtavaa. T. nimim. Miten niin koirakuumeinen?

    VastaaPoista
  2. On ne vaan söpöjä <3 Onnea Noomista vielä tätäkin kautta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.