Sivut

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kun koira on liian fiksu

Koiran kanssa eläminen on parhaimmillaan hauskaa ja leppoisaa. Pääsee ulkoilemaan säännöllisesti kauniissa ilmassa ja suloinen nelijalkainen viihdyttää kaikenlaisilla tempuillaan. Kuten oppimalla avaamaan ulko-oven.

Saimme tempun jopa ovelasti videolle. Ylöspäin käännettävän kahvan ja karmin väliin mahtuu kätevästi kuono ja vähän kun siinä jaksaa työntötyöskentelyä tehdä on ovi auki. Onneksi tämä ovi vie vasta ulkoeteiseen ja varsinaisen ulko-oven avaaminen vaatii jo peukalo-otetta, tai vähintään hyvin taitavaa hampaiden käyttöä.

Söpö temppu, vai mitä?

Paitsi jos sen ulko-oven laittaa ulos lähtiessään takalukkoon. Kotiin tullessasi saatat löytää samaisen ulko-oven koristeltuna raaputusjäljillä ja puisesta ovenkahvasta on jäljellä vain rippeet. Huokaus.

Mutta voiko sitä sitten olla toiselle vihainen, kun häntä heiluu ja koira pomppii puoli metriä ilmaan siksi koska juuri sinä tulit kotiin? Ei voi. Joten seuraavaksi ostamme ovenkahvan, jota ei ehkä saisi puremalla rikki, ja tyydymme siihen että vanhan talon ovi voi olla vähän persoonallinen.

2 kommenttia:

 1. Pöly on kyllä fiksu! Nauratti vähän tuo ulko-oven työstäminen, mutta uskon ettei teitä siinä kohtaa naurattanut. Kuten ei minuakaan silloin, kun oma toverini murtautui ruokakomeroonsa (siihen, joka pitää avata avaimella), tai kun se oli iltavuoroon lähdettyäni avannut parvekkeen oven ja ulkona oli paukkupakkaset. Silloin asunnossanikin oli kotiin palatessani aika rapea keli, koirankupissakin vesi on the rocks. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nopeasti vaihtui onneksi huvitukseen tuo homma, Sara. Eihän siinä vaiheessa enää auttanut koiralle suuttuakaan. ;) Ja nyt on ovessa uusi kahva, jossa kahvaosa keraaminen, se ei ehkä hajoa heti.

   Voi sinun fiksua toveriasi! Pakkanen oli varmaan aika huih, onneksi ei sentään koira ollut sitten paleltunut.

   Poista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.