Sivut

maanantai 12. toukokuuta 2014

Pölyn ensimmäinen SERT


Kävimme eilen Pölyn kanssa osallistumassa Roal Canin KV -näyttelyyn Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Näyttely oli Pölylle toinen ja tavoitteena oli saada ensimmäinen SERT mukaan. Sääkin suosi, sateisesta alkuviikosta huolimatta.

Itse en Pölyä esittänyt, vaan kehään Pölyn vei taas S joka esitti Pölyn viimeksi Jyväskylässäkin. Nuorukainen meni taas huippuhienosti, minä jännitin enemmän. Tuomarin, Kimmo Mustosen, kommentit olivat seuraavat:

Kookas, mutta tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen junioriuros! Oikealinjainen hyvä pää, hyvät silmät ja ilme, hieman raskaat korvat, hyvä kaula ja tyypillinen selkälinja. Riittävästi kulmautunut sekä edestä että takaa. Riittävä eturinta. Tasapainoisesti kulmautunut. Sopiva luusto ja runko. Varsin hyvä karvan laatu. Liikkuu riittävällä askelpituudella, hieman löysästi edestä. Hyvä luonne ja esiintyminen.

Arvionniksi tuli erinomainen ja SA. Paras uros -luokassa Pöly pääsi toiseksi hienon veteraaniuroksen jälkeen ja sai samalla ensimmäisen SERTinsä. Pöly sai tittelikseen myös ROP-juniori, joten kisa jatkui vielä iltapäivällä isossa kehässä.

Siellä nuori mies ei tosin enää tuomarin mieleen ollut ja pääsimme esiarvioinnin jälkeen takaisin lepäilemään, mutta olipahan kokemusta Pölyllekin. Palkinnoksi hienosta suorituksesta Pöly sai uuden lelun ja paljon ruokaa. Tänään on supertähteä vähän väsyttänyt, mutta sen ymmärtääkin.

Näyttelyssä hyväksi todettiin myös uusi kevythäkki, jossa oli hyvä vetää tirsoja kehien välillä.

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Onnea!!!!! <3

    t. Ilselän Minna, en jaksa nyt kirjautua

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.