Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kylätapahtumia, kukkia ja kirjalöytöjä

Ainakin yksi siirretyistä raparpereista viihtyy.

Vaihtelevasta säästä huolimatta viikonloppuna on tullut puuhailtua pihalla ja ihasteltua kaikkea siellä kasvavaa. Ihastelun lomassa nyittiin vuohenputkea kukkapenkistä ja jupistiin japanintatarille, jolle ei kuitenkaan vielä tehty mitään. Vaatii suurempia kaivauksia. Lisäksi keräsin useamman kymmentä kotiloa ja, harmikseni, löysin myös muutaman espanjansiruetanan.

Piha on sen verran varjoisa, että tulppaanit eivät kuki ihan vielä.

Tänään vietettiin jokakeväistä Mosa herää!-tapahtumaa. Varmasti monien iloksi sade pysyi käytännössä poissa ja kadut olivat täynnä pihakirppiksiä. Itse kävin taimivaihtotorilla (vein kolme, otin yhden jonka nimen jo unohdin), nappasin pihakirppiksiltä mukaani kengät ja kirjan ja kirjaston poistomyynnistä vielä kolme kirjaa lisää. Tapanilan ala-asteen puolesta oli esillä adressi, allekirjoittaneet saivat oppilaan tekemän pinssin kiitokseksi. Kotikadulta mukaan tarttui munkkeja ja simaa, itse en muistanut tehdä vappujuomaa tänä vuonna ollenkaan.

Tänä vuonna aion ehtiä kerätä karviaiset.

Kylätapahtumien, veljen kahvittelukäynnin ja koirahierontaekskursion (Pöly pääsi koehierottavaksi) jälkeen suuntasin vielä tuohon naapuriteatteriiin, Teatteri Tuikkeeseen, katsomaan ilmaisukoulun Fawlty Towers -komediaa. Oivallinen!


Kohta lähdetään vielä Pölyn kanssa tutustumaan lentokenttään ja hakemaan T kotiin.


Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.