Sivut

tiistai 25. helmikuuta 2014

Pöly näyttelytähtenä


Vietimme Pölyn kanssa viikonlopun Jyväskylässä kun Pöly osallistui ensimmäiseen näyttelyynsä, kohteena siis Jyväskylä KV. Itse olin mukana vain huoltojoukko-ominaisuudessa, sillä trimmaaminen ja esittäminen hoidettiin taitavampien toimesta.

Pöly toimi näyttelyssä kuin vanha tekijä. Kehässä ei sen kummempia hötkyilty ja muutenkin hallissa oleilu ei tuntunut nuorukaista haittaavan. Tuomarin kanssa meni myös varsin mainiosti, otteena kirjallisesta arviosta mm. hyvä pää ja ilme ja kookas, mutta tasapainoinen kokonaisuus.


Tuloksena oli sitten näyttelykielellä JUN ERI1 SA PU4 VASERT. Toisin sanoen junioriluokassa Pöly oli (ainoana osallistujana) ensimmäisenä arvostelulla erinomainen ja oli myös sertin arvoinen eli SA. Paras uros -luokassa Pöly oli neljäs ja sai Vara-SERTin eli kotiin kannettiin vaaleansininen ruusuke.

Kotiin matkusti auton takapenkillä hyvin väsynyt nuori mies. Viikonlopun aikana tuli nimittäin myös juostua pihalla siskopuolen kanssa, ryntäiltyä jäällä muiden karvakavereiden kanssa, vietetty aikaa trimmipöydällä ja autossa ja muutenkin oltu osana isompaa koiralaumaa. Ja vielä näin maanantainakin on pieni poika selvästi hieman hyytynyt. Onneksi kotona saa levätä omalla pedillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.