Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Aina ei jaksa kokata itse: Sushibar + wine


Männäviikolla olin menossa syömään ystävän kanssa, vain ravintola oli valitsematta. Molemmille oli sitten onnekkaasti tullut mieleen sama ajatus, Uudenmaankadun Sushibar + wine, koska eikös kaikki bloggaajat siellä käy. Tallustelimme siis loskaisen Helsingin poikki kohti ravintolan antimia.

Pienehkössä ravintolassa oli ehkä parikymmentä asiakaspaikkaa, mutta satuimme sellaiseen väliin että pöytä saatiin heti. Palvelu oli ystävällistä ja päädyin itse valitsemaan listalta valmiin setin eli 12 sushipalaa. Sushit olisi voinut valita myös itse, mutta totesin että ensikertalaisena lienee ihan hyvä testailla perusvalikoima. Alkuun otimme joka tapauksessa kulhollisenen edamameja, jotka olivat juuri sellaisia kuin pitikin.

Pöytään tulleet sushit olivatkin oikein mainioita. Riisiä oli sopivasti ja merenelävät maistuivat tuoreilta. Joukossa oli perinteisten lohien ja rapujen lisäksi myös itselleni uusia makuja. Erityisesti sinappisilakka yllätti. Joukossa oli myös avokadoa, kampasimpukkaa ja siikaa, sekä muutama jonka nimeä en nyt muista. Myös annoksen kaverina ollut riesling oli hyvää.

Hintaa sushisetille tuli 24 euroa ja hinta-laatu-suhde oli mielestäni kohdillaan. Ei täällä ihan joka päivä viitsi käydä syömässä, mutta hyvin tehdystä ja laadukkaasta sushista maksaa mielellään tuon verran. Muutenkin hinnasto vaikutti varsin kohtuulliselta.

Hyvät pinnat siis sushibar + winelle, tänne tulen ehdottomasti vielä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.