Sivut

maanantai 2. joulukuuta 2013

Parhausasioita #1


Kaiken tämän loppuvuoden hässäkän keskellä on ehtinyt sekä tapahtua kaikenlaista kivaa että tullut tehtyä hienoja löytöjä. Tässä pikaisesti muutamia.

Liimattava nylonpaikka
Nyt on kuulkaa joku insinööri tai vastaava tehnyt hienon työn! Hienot toppapöksyni repesivät viime talvena niin pahasti, että vanut pursuivat lahkeenkulmasta ja käyttömiellyttävyys väheni. Ompelu ei oikein huvittanut, koska toppakankaan ompelusta tuskin meikäläisen taidoilla hyvää seuraisi. Prismasta löysin ompelutarvikeosastolta liimattavia nylonkangaspaikkoja ja hyvänen aika kuinka hyvin toimii! Repeämäkohtaa saa etsiä suurennuslasin kanssa ja pökiä voi taas käyttää. Jes!

Word luovutti
Sain kuukauden kestäneen urakan eilen päätökseen, kun työn alla ollut päivitettävä dokumentti sai viimeiset silauksensa eilen. Ehdin heittää jo kerran hansikkaat tiskin, mutta sitten sisuunnuin ja näytin osanvaihdoille että mistä kana pissii. Hah.

Siippa on paras
koska se jaksoi äsken kantaa hirveän määrän tavaraa kellariin ja haki puita ulkoa.

Ensilumi
satoi juuri äsken. Ei sitä paljon vielä ole mutta ai että kun se näyttää kivalta!

Knitprot
On ne aika kivat. Ja kätevät. Heti kun tajusin epämääräisistä ohjeista, että miten ne kiristetään. Erityisenkivat ne ovat siksi, että eräs nelijalkainen söi bambupuikkoni.

Uudet opinnot
Ilmoittauduin tänään Turun avoimeen yliopistoon lukemaan maantieteen perusopintoja. Jännää.

Uudet kengät
Kummasti on mukavampaa tallustella tuolla vaihtelevan sateisessa tai kylmässä säässä, kun on jalassa goretexit jotka ovat jopa oikeaa kokoa. Viimeiset viisi vuotta on menty liian isoilla popoilla, kummasti parantaa elomukavuutta tämä. Ja nyt ne vanhat (vähänkäytetyt) sai vietyä UFFiin.

Peruukki
Löysin joulukuisia naamiaisia varten peruukin, hah!

Omenakakun tuoksu
Tein huomiseksi töihin näitä. Toivottavasti maistuu, tuoksu ainakin on hyvä!

Ei mulla muuta tänään.

2 kommenttia:

 1. Vai söi pikku apulainen bambupuikkosi?! :D Voi ei, hän se kyllä on ehtiväinen poika! <3

  Kivoja parhausasioita ja kuulumisia, minullekin tuli hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan saada syyttää vain itseäni, Sara, mitäs jätin neulontasäkin sohvalle. Tosin samana päivänä Pölyn huoneen ovi oli auennut itsestään (ovi on vähän klenkallaan ja ilmeisesti pakkanen avitti) joten nuori mies oli päässyt vähän seikkailemaan. ;)

   Kiva kuulla!

   Poista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.