Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Geokätköily-retkikunta #2

Vielä ei luovutettu tämän harrastuksen kanssa, ehei. Olemme onnistuneet löytämään jo huikeat kuusi kätköä yhteensä ja varsin kevyellä kätköilymäärällä. Hyvä me! Lisäksi harrastuksen ongelmakohdat on paikallistettu ja niihin puututtu niin, että eilen pakkasessa kätköä nuuskiessa molemmilla oli oikeasti kivaa.

Kränää aiheutti se kun ensin ei ollut toimivaa gps:ää, oli kylmä, toinen yritti ladata uutta ohjelmaa, akku loppuu, koira pitkästyy ja lopulta molemmat ovat kiukkuisia. Nyt on kunnollinen gps-appi padilla, puhelimessa kohtalainen ja olemme alkaneet oppia tulkitsemaan geo-sivuston kätkökuvauksia paremmin.

Ei me tässä kyllä vielä mitään virtuooseja olla. Eilen pyörittiin Sporttispurtti-kätköllä yli puoli tuntia ja ei meinannut millään löytyä. Löytyi se sitten sillä viimeiseillä "oisko se sittenkin voinut olla siellä"-kurkkauksella. Huikeaa.

Lähiseudulta löytyy alle viiden kilometrin päästä montakin kätköä, joten vielä pärjätään lähialueen antimilla. Hauskaa tämä kyllä on nyt kun välineet alkavat olla kunnossa. Itse viihdytän itseäni iltaisin myös ratkomalla mysteerikätköjen oikeita koordinaatteja. Pulmapeli pitää mielen virkeänä.

Kannattais teidänkin kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.