Sivut

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pipo päässä ei palele


Neuloin ajankuluksi Pölylle pipon talvipakkasten varalle. Normaalioloissa nuori mies ei pipoa kaipaa, mutta en tiedä millaisia pakkasia talveksi on luvattu ja toisekseen en myöskään sitä kuinka herkät nuo korvat nyt pureville asteille ovat. Voi olla että pipoa ei käytetä ollenkaan, mutta menihän siihen huikeat muutama tunti elämästäni.

Ohjeen löysin Taigalta-kennelin sivuilta. Lankana käytin harmaata seiskaveikkaa ja mustaa Nallea. Muokkasin pipoa sen verran, että tein kaulaosasta vähän pitemmän ja vaihdoin letityksen tupsuun, jonka tein Novitan ohjeella. Vaikka tein pipoa jo toista kertaa, ei siitä kuitenkaan tullut samanlaista kuin mallikuvassa eli hiippa jäi takaa kovin lyhyeksi. Olen ilmeisesti ollut huomaamattani liiankin innokas kaventeja.

Pöly kummasteli pipoa ensin kovasti ja nyki sitä tassuilla pois, mutta alistui sittemmin kohtaloonsa. Ehkä pipo kelpaisi talvella paremmin, sisätiloissa sille ei juurikaan ole käyttöä.

Haaveilen tässä samalla myös kurahaalarista Pölylle, mutta kuulemma bedlingtoneille sopivan mallinen Hurtan uusi haalari on hinnaltaan varsin korkea ja mietin tässä nyt että satsatako vai ei. Ehkä tulen joulun tienoilla mielenhäiriön valtaan ja hankin sen sitten.

ps. Voisi muuten tulla jo sitä lunta ja pakkasta, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.