Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Pin me up


Onnistuin lokakuussa voittamaan arvonnasta PinUp Helsingin kuvauspäivän. Olen kytännyt paikan sivuja jo ties kuinka pitkään ja pohtinut että menisinkös vai enkö menis. No nyt menin, ja kyllä kannatti.

Mäkelänkatu 62:n tilat ovat vinkeät ja on oma hämmentävä seikkailunsa hiihdellä viidennen kerroksen studioon. Sieltä kuitenkin löytyi leppoisa tunnelma, tarjoilua ja mukavia ihmisiä. Ensimmäisen osan ajasta studiolla sai viettää istumalla tuolissa ja selailemalla kirjoja samalla kun Miia Magia loihti meikkejä ja Fiona Timantti hiuksia. Kun naama oli valmis, sai päälle vielä Timantin valitsemat asusteet. Meikäläisellä ei ole koskaan aikaisemmin ollut sellaista oikeaa korsettia päällä, joten tulipahan sekin koettua. Melko jännää, muttei yhtään niin epämukavaa kuin ajattelin.

Kun ulkonäkö oli tsekattu ja viimeistelty, pääsi kuvaustilan puolelle ihanan Jirina Alangon käsiin. Itse en erityisemmin fiilistele kuvattavana oloa, mutta Alanko onnistui olemaan juuri niin kannustava ja positiivinen että siinähän huomasi vähitellen jännityksenkin katoavan. Tosin vatsa- ja käsilihakset saivat huutia kun yritti pysytellä ohjatuissa asennoissa muutamaa sekuntia pitempään.

Ja siinä se sitten oli. Paluu arkeen, hepenet pois ja farkut takaisin jalkaan. Mutta olipa kivaa! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Taidan tosin edelleen seurata pin up -meininkejä enemmän katsojan näkökulmasta, mutta kokemuksena tämä oli erittäin mainio ja sai kiinnostumaam pin up -kulttuurista enemmänkin.

Nyt vain itse odottelen täällä niitä kuvia, taidan joutua valitsemaan niistä enemmän kuin sen yhden.

2 kommenttia:

  1. Tuollainen 50-luvun upea meikki ja hiukset olisi jo hieno kokemus. Ja ehdottomasti olisin itsekin mennyt kuvauksiin, jos tuollainen voitto olisi kohdalle osunut. Varmasti ikimuistoinen kokemus (ja varmasti upea kuva)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huippua, ihania ihmisiä tekemässä! Kuvia odotellessa, tähän mennessä olen nähnyt niitä vain pikapikaa kameran ruudulta. :)

      Poista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.