Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Kiitos näistä häistä: Koskelaisen iskelmäkerho

Kuva: Jussi Hellsten Photograohy 

Mietittiin tuossa alkuvuodesta, että joku bändi varmaan pitäisi häihin saada. Ja sen pitäisi olla oikeasti hyvä bändi, kun sekä mies että aika moni kutsuttavista vieraista on muusikko. Lisäksi olisi ihan kivaa, jos bändi olisi jossain määrin tuttu.

Tuttumme Luca pyörittää Koskelaisen iskelmäkerho -nimistä yhtyettä periaatteella, että he haluavat soittaa hyviä biisejä hyvissä bileissä. Kävimme kuuntelemassa Iskelmäkerhoa 15 minuutin ajan Rymy-Eetussa ja homma oli sillä selvä. Kaupat tuli.

Koskelaisen iskelmäkerho koostuu rautaisista ammattilaisista, kokoonpanoon kuuluvat Ann Charlotte (laulu), Koskelainen (laulu, kitara), Mika Ryhänen (laulu, rummut, melodica, ukulele), Toni Lunden (kitara, laulu) sekä Jukka Jylli (basso, laulu). Meidän häissämme Ryhänen ja Lunden olivat tosin kiinni toisaalla ja heitä tuurasivat Mauro Gargano ja Antti Cajanus. Mainio porukka kummin päin vain.

Kuva: Jussi Hellsten Photography

Bändi veti kolme settiä sisältäen sekä kaikki toivomamme biisit sekä kappaleita omasta esityskavalkadista. Covereita kuultiin niin Samae Koskiselta, Jarkko Martikaiselta, Cheekiltä, Nirvanalta, AC/DC:ltä ja vaikka kuinka monelta muulta sekä myös Koskelaisen omia biisejä. Tunnelma oli katossa ja juhlakansa lattialla.

Jos siis tarvitsette juhliinne asiantuntevaa yhtyettä, joilta luonnistuu niin valssit, tangot, iskelmät kuin rokki, ottakaa ihmeessä yhteyttä Koskelaisen iskelmäkerhoon.

Iskelmäkerho löytyy esimerkiksi Facebookista, suosittelen lämpimästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.