Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Avoin kirje Wordille

Rakas Microsoft Word,

pääsääntöisesti sinä olet ihan mukava kumppani. Oikeasti. Vaikka yhteensopivuutesi Macin ja PC:n välillä tuppaa usein takkuilemaan ja osanvaihtojen tekeminen järkevästi tuntuu olevan mahdotonta, olet sinä silti minulle tärkeä työkaveri.

Olet reippaasti jaksanut oikolukea kanssani erästä yli 300 sivun dokumenttia tämän kuluvan kuukauden aikana, kiitos siitä. Tänään olet kuitenkin päättänyt heittää hanskat tiskiin. Ymmärrän, että sunnuntai-iltana töidenteko ketuttaa, niin minuakin. Jos kuitenkin saisimme tämän homman tänään purkkiin, olisi ensi viikko pelkkää luistelua.

Mutta ei. Jokaisen korjatun kirjaimen jälkeen sinun on aivan välttämättä kaaduttava. Viimeisen 45 minuutin aikana olet tehnyt sen jo varmaan 35 kertaa. Yritin dokumentin uudelleennimeämistä, koneen uudelleenkäynnistystä. Tilaa pitäisi olla, en edes ymmärrä mihin tarvitsisit sitä niin paljon. Mutta ei.

Että voisitko nyt perhana toimia 15 minuuttia niin saataisiin tämä homma purkkiin. Sitten minunkaan ei tarvitsisi heittää tätä konetta seinään.

Kiitospus,
Linnea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.