Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

Puolivuotiskatsaus: Pöly


Nelijalkaisemme täyttää tänään puoli vuotta ja juhli sitä railakkaasti riehumalla huoneessaan ja purkamalla sohvaa ollessamme töissä. Onneksi sohva on hänen omansa, niin sanotusti. Riehumista jatkettiin ystävä E:n tullessa kylään, hänen kanssaan sai juosta pihalla sydämensä kylliksi ja lahjaksi saatiin vielä lihatikku.

Tähän mennessä Pöly osaa jo hienosti odottaa ruokaa, istua ja antaa tassun, soittaa jazzsointuja koskettimistolla, kiivetä turvaportin yli sekä painaa enteriä. Nuori mies rakastaa pehmolelujen riepottelua muttei revi niitä, pitää leopardikuvioisesta huivista, leikkii mielellään palloilla ja vetää vetoleluja mieluummin narusta kuin pallo-osasta. Pureskeltavaksi kelpaavat myös halkokorista löytyvät puupalat. Puruvoimaa harjoitellaan jatkuvasti, onneksi pääasiallisesti sallittaviin kohteisiin.

Seuraavaksi olisi tarkoitus tarkentaa hihnakäyttäytymistä (suurimman osan ajasta se onneksi onnistuu, päivästä riippuen) ja opetella menemään maahan. Alkuvuodesta suuntaamme toivottavasti agilitytreeneihin.

Luonteeltaan Pöly on seurallinen ja utelias, mutta myös tyyni tarkkailija. Aiemmin hieman varautuneesti uusiin leikkikavereihin suhtautuvasta nuorukaisesta on tullut leikkisä ja jopa hieman päällepäsmäröivä tyyppi. Käytöstavat kuitenkin löytyvät, viimeistään silloin kun toinen niistä vähän muistuttaa.

Täytyy sanoa, että tämä lammasterrieri on kömpinyt sydämiin todella nopeasti ja muodostunut välittömästi osaksi perhettä. Odotan kiinnostuksella, millainen yhteinen taipaleemme tulee olemaan. Onnea Pöly!

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja vielä ihanampi Pöly! Jazzin soiton ja monen muun seikan perusteella hänessä on selvästi paljon potentiaalia, mutta kuva kertoo, että ihan aikuinen hän ei vielä ole. Eikä tarvitsekaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Onneksi Pöly ei ihan vielä ole aikuinen, nautin tästä nuoruusajasta täysin rinnoin vielä kun voin (ja jaksan vielä nauraa näille tempauksille!)!

   Poista
 2. Oih! En ole muistanut käydä Talo Leinossa pitkään aikaan (ja nyt huomaan etten ole myöskään muistanut lisätä blogia oman blogini sivupalkkiin - teen sen kohta!), mutta nyt tulin, ja täältä löytyi vaikka mitä ihanaa. <3

  Aiva ihana kirjoitus Pölystä. <3 Kuten tiedät, olen suuri Pöly-fani, ja oli ihanaa lukea muun muassa hänen jazz- ja IT-taidoistaan. <3 Ja tuo sohvan purkaminen... Huoh, kuulostaa niin tutulta. Roopella (joka siis täyttää keväällä kymmenen) on tapana pedata sänkyni aina kun olen yövuorossa. Aina, Joka kerta. Ja hän on hirveän taitava: petivaatteet on aina otettu pois ja petauspatja rullattu sängyn toiseen päätyyn. Ihanaa kun kaveri auttaa tekemällä kotitöitä. <3 Melkein yhtä ihanaa on aina yövuoron jälkeen väsyneenä pedata sänky kuntoon, ennen kuin sinne pääsee nukkumaan. Huoh.

  No, joka tapauksessa: onnea vielä maailman parhaalle Pölylle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos Sara! Pusuja Pölyltä!

   Voi Roopea, ihanaa kun hän noin avulias. Pölyllä ei näillä näkymin tule olemaan pääsyä makuuhuoneeseen missään vaiheessa joten hän ei ole vielä opetellut petaamista. Tosin apajille päästessään auttaa kyllä mielellään vaatekaapin siivoamisessa ottamalla sieltä asioita pois. :)

   Poista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.