Sivut

maanantai 30. syyskuuta 2013

Kiitos näistä häistä: Au3 Kultasepät


Jotenkin sitä arvasi, että sormuksen löytäminen olisi se hankala juttu meikäläiselle. T halusi mennä yhdellä, mutta meikäläiselle piti löytää omannäköinen vihkisormus. Sen verran siippa asetti toiveita, että kolminumeroinen summa olisi ihan jees.

Kävin sitten katselemassa vaikka kuinka monessa kultasepänliikkeessä, mutta juuri mitään ei löytynyt. Tuntui, että niitä ominaisuuksia, joita sormukselta toivoin, ei ollut missään valmiissa sormuksessa. Lopulta päädyin marssimaan Au3 Kultaseppien liikkeeseen Kiseleffin taloon. Olin asioinut muissa merkeissä liikkeessä aiemminkin ja ajattelin että josko siellä sitten tärppäisi.

Sieltäkään ei sitten valmista mallia löytynyt, mutta Kulma-sormuksen ulkonäkö miellytti ja sitä lähdettiin sitten työstämään kultaseppä Jussi Louesalmen kanssa. Materiaaliksi valittiin keltakulta, pohjaa muokattiin kihlasormukseen sopivaksi ja lopulta turhamaisuuksissani sorruin myös pieniin timantteihin. Myös kaiverrutus onnistui samalla vaivalla.


Täydellinenhän siitä tuli.

Palvelu liikkeessä oli moitteetonta riippumatta siitä kenen kanssa siellä asioi ja viestintä toimi sekä sähköpostitse että tekstiviestitse. Lisäksi vielä pysyttiin miehen antamissa parametreissä. Lämpimät kiitokset Au3:n porukalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.