Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Pöly tuli taloon


Täällä se meidän pieni sydämenvaltaaja nyt sitten on. Ikää 11 viikkoa, persoonaa sylin täydeltä. Tyyppi on kotiutunut hyvin, vaikka herättääkin aika aikaisin. Mutta ehtiipä nyt sitten lomalla saada kaikkea aikaan kun ei nuku koko päivää.


Pikkuinen pitää pehmorotastaan, kasvattajalta mukaan saadusta lampaantaljasta ja kulkuslelusta, keppien järsimisestä ja kaikesta ruoasta mitä hän eteensä saa. Hellittelynä tyyppi pureksii ihmisten neniä ja korvia ja saa iltayhdeksän jälkeen iltahepulin jonka aikana juostaan pihalla jotain kuvitteellista temppurataa.

Maailman hienoin poika.

6 kommenttia:

 1. Voi pakahdus! Ihanuutta, niin koira kuin tuo vaihe. Koiran emännöinti/isännöinti (omistaminen on jotenkin kolkkoa, kun kyseessä on perheenjäsen) on suurimmista iloista. Meillä sekarotuinen tyttö on ollut nyt päivälleen kaksi vuotta, enkä hetkäkään vaihtaisi pois. Vain yhtenä aamuna olen miettinyt homman järkevyyttä. Silloin oli myrsky, minulla kuume ja koiralla ulkoiluaika. Kerta on vähän siihen loputtomaan riemun määrään, mitä nytkin sylissä kökkivä tyyppi tarjoaa päivittäin. Onnea perheenlisäyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HeidiBee! Kyllä tämä pieni mies on valloittanut sydämet täysin, vaikka se aamuviiden herätys muutamana aamuna tuntui vähän kolkolta. Se uohtuu kyllä äkkiä, kun tyyppi tulee jalkoihin nukkumaan tai pörheltää vastaan. Ihanankuuloinen kumppani myös teillä!

   Poista
 2. Hän on ihana. Oikeasti. Ihana. <3 Haluan tulla kylään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.