Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pitkän matkan aidat


Toissa talvena osa piha-aidastamme sortui lumivyöryn alle. Emme ehtineet silloin tehdä asialle mitään ja  projektia siirrettiin (ja toisinaan unohdettiin), mutta nyt oli pakko tarttua härkää sarvista. Koiramme nimittäin muuttaa meille alle kahden viikon päästä ja pakoreitit olisi tilkittävä.

Avuksi saapuivat appivanhemmat, jotka tehokkaasti mittailivat rakennustarpeiden määrän ja muutamaa viikkoa myöhemmin pääsimme hommiin. Ennen juhannusta valettiin tolpat maahan, sitten odoteltiin betonin kuivumista ja lopulta tällä viikolla päästiin itse aidanrakennushommiin.

Itse osallistuin pääasiassa puun petsaukseen, osallistumisen aste on nähtävissä jaloista jotka näyttävät lähinnä homeisilta. Appiukko laittoi T:n kanssa puolet aidasta kasaan ja tänään aamulla ruuvasimme loput laudat paikalleen. Minäkin laitoin urheasti pari ruuvia, mutta totesin nopeasti että minusta on enemmän hyötyä apulaudan pitelemisessä.


Lopputuloksesta tuli oikein nätti (kuvassa tosin vasta puolivalmis), nyt kelpaa pikku-Pölyn kirmailla pihalla.


Eilen kävimme myös ajelemassa taas Jyväskylässä katsomassa pikkumiestä. Tyypistä on tullut jo ihan koiran näköinen ja kokoakin hän oli kasvanut. Myös persoona on selvästi kehittynyt ja odotan kiinnostuksella millainen nuorukainen meille lopulta muuttaa.

 Pöly, nyt jo 9 viikkoa vanha. Parin viikon päästä jyväskyläläisestä tulee stadin kundi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.