Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Niittohommia ja letunsyöntikilpailuja


Ensimmäisen kesätyöviikon jälkeen oli hyvä suunnata pikareissulle mökille. Kesäkodissa oli kaikki niin kuin pitikin. Yläkerran makuuhuoneen ikkunassa on pitsiverhot, vesi haetaan kaivosta, sauna lämpiää ja pappa on laittanut kalaa. Lokki on tehnyt taas pesän rantakivelle, kolme munaa.

Lauantaina yritettiin vähän työskennellä eli niitettiin ainakin pieni osa niittyä matalaksi jotta marjapensaat löytyisivät pöheikön suojista. Tekniikka oli vähän hakusessa ja selkä muistutti olemassaolostaan seuraavana päivänä, mutta onpa nyt kokeiltu viikatteen käyttöäkin. Niittohommien jälkeen meidät käskettiin soutamaan.

Airot tauolle, huivi on huonosti!

Lisäksi kaivelin vintin kätköjen vanhoja rojuja. Pelastin kaupunkiin mm. veljen Prätkähiiret, meinasin putsata ja laittaa talteen. Pihakuusen alta löytyivät myös vanhat rakkaat ratsut ja Peikkometsän polun varrella huhuili pöllöjä.
Lettuja syötiin kilpaa lauantaina. Kilpailu päättyi tasapeliin, 20 1/2 lettua per naama. Siinä vaiheessa lätyt loppuivat kesken, joten ensi kerralla tehdään enemmän lettuja. 

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.