Sivut

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Pannaan puita sun kaminaan


Tuossa pari viikkoa sitten huomasimme, että näköjään ovat takkapuut pahasti loppumassa. Onneksi tajusin avata suuni oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja kävi ilmi, että tuttavaperheellä olisi Someron suunnalla puita myytävänä järkevään hintaan. Eihän siinä muuta kuin kuomuperäkärry taas kerran Ala-Tikkurilan Shelliltä mukaan ja nokka kohti puupinoja.

Harvoin sitä saa niin hyvää palvelua, mutta tässä oltiinkin tuttujen kanssa tekemisissä. Sen lisäksi että saimme kantoapua meille tarjottiin vielä makaronilaatikot ja pullakahvit. Kyllä kelpasi.


Kotona saimme kanniskella puita keskenämme ja muutaman tunnin sai kivasti kulutettua halkoja kanniskellen. Samalla tuli kätevästi siistittyä autokatosta vähän ja tutkittua, että mitäs kaikkea sitä voisi heittää pois kun keväämmällä tilataan roskalavaa.

Nyt on katoksessa niin paljon puita, ettei sinne olisi enempää mahtunutkaan. Kelpaa lämmitellä taloa kakluunilla ja käydä saunassa. Kiitos siis N:n perhe hyvistä lämmöistä!

Näin tulevaisuutta ajatellen seuraavalla kerralla hoidetaan tämä puiden haku kyllä jo syksyllä jos vaan mahdollista. Ja jossain vaiheessa se varmaan kannattaisi hankkia oma peräkärrykin.


ps. Meillä on nirsoja pihalintuja. Laitoin ruokinta-automaattiin siemensekoitusta ja se ei kelvannut ollenkaan, auringonkukansiemeniä hävisi varmaan desi päivässä. Sekoitin nyt sitten auringonkukkaa noihin kauransiemeniin josko alkaisi kelvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.