Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Valoa valoa valoa


Marraskuussa poistimme kaaosta kotiuttamalla kotiin kolme uutta valaisinta Ikeasta. Minun mielestäni ehdottomasti tärkein näistä on yläkerran porrastasanteelle asenneltu lamppu, joka valaisee nyt sekä omaa työtilaani että portaita. Ei se mikään maailman kaunein toki ole, mutta ovatpahan lamput säädettävissä ja ne valaisevat kätevästi laajan alueen.


Kaksi muuta lamppua muuttivat keittiöön, toinen tiskipöydän viereen työvaloksi, toinen sivupöydälle. Nyt kelpaa leikellä asioita, kun näkee minne sillä veitsellään tulee sohineeksi.


Nyt tosin pitää muistaa aina napsia lamput pois päältä, se tuppaa välillä unohtumaan. Ja vaikka meillä onkin vihreätä sähköä, tunnen tällä hetkellä huonoa omaatuntoa kaikesta kulutuksesta katsottuani John Websterin mainion dokkarin, Katastrofin aineksia (2008).

Loppukevennyksenä kuva työtilastani. Ei, en siivonnut sitä kuvan ottoa varten. Tämäkin tila siis edistyy: minulla on nyt ilmoitustaulu ja pöydän reunoilla on huojuvia pinoja papereita. 


ps. Viime viikolla oli pieni kriisi, kun olohuoneen ikkunankarmin välistä tuli vettä. Onneksi se oli kondensaatiota vaan, talo ei vuoda. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.