Sivut

tiistai 15. tammikuuta 2013

Teatteria seinälle


Olen kerännyt itselleni talteen jo varmaan kymmenen vuoden ajalta lähes jokaisen näkemäni näytelmän käsiohjelman. Yleensä ne on tehty laadukkaalle ja paksulle kiiltävälle paperille ja niitä on mukava selailla myöhemmin.

Olen pitkään haaveillut, että saisin edes osan näistä käsiohjelmista jotenkin näkyviin ja esille. Nyt vihdoin sunnuntaipuuhien ohella sain miehen naputtelemaan minulle muutaman naulan seinään. Naulojen välille virittelin Ikeasta ostettua paperinarua, paalusolmut vain päihin ja draamallinen pyykkinaru oli valmis.


Tällä hetkellä teatterillinen valikoima on tällainen:


Käsiohjelmia jäi kuitenkin vielä pieni pino, joten näitä voi jatkossa vaihdella fiiliksen mukaan ja uusia tulee koko ajan lisää.

2 kommenttia:

  1. Mahtava idea ja toteutus! Minulla oli myös käsiohjelmia varmaan viideltätoista vuodelta säästettynä, mutta heitin ne pois edellisessä muutossa, kun tiesin että säilytystilaa tulee olemaan rajallisesti ja oli pakko karsia tavaraa rankalla kädellä. Joskus se kyllä harmittaa, koska olisivathan nuo käsiohjelmat olleet hienoja muistoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Toteutus on nyt lähtenyt ihan käsistä kun yhtäkkiä löydän käsiohjelmia joka paikasta ja ripustan ne vain tuohon suoraan. Ainakin vielä naru on onneksi kestänyt. :)

      Poista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.