Sivut

perjantai 3. elokuuta 2012

Piip sanoi Lento

Palohälyttimet tuntuvat joskus vähän välttämättömältä pahalta koska eihän se valkoinen pylpyrä katossa ole kauhean nätti. Tuossa joskus viime vuonna bongasin muistaakseni Trendi-lehdestä Jalo Helsingin Lento- ja Kupu-palovaroittimet. Päätin samantien, että sellaiset on saatava.Kun vielä sain lahjaksi lahjakortin Stockmannille oli homma selvä. Nyt meillä pörisee keittiössä vihreä Paola Suhosen suunnittelema Lento ja makuuhuonetta vartioi vihreä Harri Koskisen suunnittelema Kupu. Lennosta sai pulittaa 29,90 euroa ja Kuvusta 24,90.


Muissa huoneissa meillä on sitten noita ihan tavallisia valkoisia. Huokaus. Mutta näistä tykkään. Ai että. Yksityiskohdatkin ovat kohdallaan, Lennossa on pieni sydän ja Kuvun pinta on kangasta.


Näitä saa muuten myös Finnish Design Shopista samaan hintaan ja ovat nyt elokuun ajan Stockmannilla myös kanta-asiakastarjouksella.

4 kommenttia:

 1. On kyllä niin loistoidea että tylsästä palohälyttimestäkin voi tehdä osan sisutusta! Voi olla että on ihan pakko hommata Lento (Yksi palohälyttimistämme näyttääkin vähän vanhalta. Ja vaikka palohälytin piippaisi testattaessa, se tarkoittaa vain, että patteri toimii. Savuun reagoiminen voi olla kuitenkin rikki. Eli varmaan kannattaa uusia palohälyttimet säännöllisesti jollei saa mistään teatterisavua hälyttimien testaamiseen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ja kun ei näiden hintakaan ole aivan mahdoton. Huomattiin muuten, että nämä muuten hienosti lopettavat huutamisen jos savun tulo lakkaa (saatoimme vähän käräyttää jotain keittiössä). Mutta terävä on ääni, kyllä havahtuu, ja hyvä niin. :)

   Poista
 2. Mäkin tykkään noista, etenkin kärpäsestä! :) Nuo designhälyttimet olisi myös oivia tuparilahjoja. Harvoin sitä tulisikaan ostettua lahjaksi palohälytintä. :-D

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa, että hommasitte nuo - minustakin ne ovat niin hienot, ja on kiva, että saivat myös hyvän kodin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.