Sivut

perjantai 24. elokuuta 2012

First We Take Manhattan


Image järjesti taannoin keväällä kilpailun, jossa palkintona oli 3 kappaletta Leonard Cohenin litografiatöitä. Palkintoa sai tavoitella esittämällä perustelunsa, minne teoksen ripustaisi ja miksi. Minä sanoin näin:


Cohenin litografia menisi ehdottomasti uuden kodin yläkerran käytävän seinälle. Siinä se muistuttaisi sopivasti sekä elämän kauneudesta ja katoavaisuudesta, muistuttaisi pesemään hampaat ja rakastamaan.


Ja sieltähän se sitten tuli, postissa. Numeroitu litografia, jonka nimi on After an old photo.

Työ piti tietenkin ripustaa luvatulle paikalle ja joutui siksi odottamaan yli muuton. Ja kun vihdoinkin oltiin oikeassa talossa, oli lähigalleriamme kesälomalla. Onneksi ihanassa galleria viileässä punaisessa palattiin nyt taas töihin ja veinkin työn sinne.

Palvelu oli erinomaista, pääsin itse tutkiskelemaan eriväriset paspatuurit ja valitsemaan sopivat kehykset eikä tullut yhtään tyhmä olo vaikken oikeasti tiedä kehystämisestä juuri mitään. Kun sopiva tyyli oli päätetty, lähti Cohen jonnekin päin Helsinkiä laitettavaksi ja palasi viikkoa myöhemmin. Lysti kustansi 85 euroa, mikä ei mielestäni ole paha summa huomioon ottaen että työ oli laadukasta, kehykset tehtiin varta vasten tälle työlle ja palvelu mitä mainiointa.


Ripustin taulun seinälle ja huokaisin. Tässähän sen piti ollakin.

ps. Leonard Cohen 2.9. Helsingissä <3

4 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno perustelu sille, miksi juuri teidän piti saada tuo työ. Oikeaan ositteeseen meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, jaana. Rakkaudella tulen tätä seinällä pitämään.

   Poista
 2. Upea taulu ja kaunis perustelu :) Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.