Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Turvallista asumista


Nyt tästä uskaltaa jo kirjoittaa kun asia on vihdoin hoidettu. Rakkaan ulko-ovemme lukko nimittäin irtisanoi itsensä muutama viikko sitten, jotain vikaa lukon kielessä, ja ovi ei yksinkertaisesti pysynyt kiinni saati sitten mennyt lukkoon. Onneksi ovi sentään johtaa vain ulkoeteiseen ja sen ja itse asumistilan välissä on vielä jykevä turvalukollinen ovi mutta kyllä olo silti oli vähän hassu kun pääovea ei saanut lukkoon.

Laitettiin siis ovessa olevan salvan väliin öiksi harjanvarsi jottei ihan kaikkialle mainostettaisi että meillä eletään kuin muumitalossa ja muutenkin käytettiin lähinnä sivuovea (josta kyllä on aika kiva kulkea).

Nyt vihdoin saatiin aikaiseksi soittaa lukkosepälle. Ensin soitettiin Lukkokeskukselle, josta asia luvattiin hoitaa joskus kahden viikon päästä. Todettiin, että homma kuulostaa vähän nihkeältä eikä kyllä huvittaisi hoitaa asiaa virka-ajan ulkopuolella suurempaan hintaan.

Seuraavaksi kokeiltiin onneamme Lukitusturvan suhteen ja sieltä vastattiin että soittelevat hetken päästä kunhan saavat juoksevat asiat hoidettua. Alle kahden tunnin päästä lukkoseppä olikin jo ovella ja hoiti hommat harvinaisen ammattitaitoisesti. Vanha lukko olisi saatu vielä kuntoon (hoitui vasaraniskulla), mutta vaihdettiin kuitenkin lukkoon uusi salpa sun muita että saadaan se toimimaan entistä paremmin. Hommassa meni alle tunti ja sen ajan mies jutteli sepän kanssa mukavia.


Nyt on ovessa toimiva lukko ja hintakin oli mielestäni varsin kohtuullinen (70 työstä, 50 osista). Suosittelen siis Lukitusturvan palveluja erittäin lämpimästi pk-seudulla asuville.

Ovet kiinni, hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! // Sanavahvistus valitettavasti otettu käyttöön lisääntyneen roskapostin vuoksi.